VIjfdaagse workshop
'De reis van meditatie en magie'

Lukt het mediteren tot nu niet goed?
Pieker je vaak?
Kamp je met angsten?
Twijfel je aan jezelf?
Ben je hooggevoelig?
Heb je het gevoel dat mensen of situaties je vaak leegzuigen?
Dan is deze vijfdaagse workshop echt iets voor jou!


In de ochtenden leer je via meditatietechnieken hoe je je energiebalans beter kunt beheren en hoe je gecenterd kan blijven, ook in moeilijke situaties. Alexandra Vandenbussche (46) is erkend psycholoog in ‘Therapiehuis Zonneklaar’. Ze volgde jarenlang vele opleidingen en deelt nu datgene waar ze zelf gebruik van maakt zowel in haar dagelijkse leven als tijdens haar werk maar haar cliënten. Deze geïntegreerde methodes bundelde ze in een kleine cursusmap zodat je thuis kan oefenen en op deze manier erin slaagt om meditatie eindelijk in je leven ritmisch te verweven. Zie je leven als een avontuurlijke reis met een grote rugzak. Door te mediteren gooi je telkens een beetje ballast overboord, waardoor de wandeling steeds lichter en plezieriger wordt … Je voelt je ook meer gedragen door de stroom die in jou ontwaakt.

Adinda Verbanck (49) werkt als therapeut bij ‘Op Verhaal komen’. Ze specialiseerde zich o.a. in sprookjestherapie.
Een sprookje is een gelaagd verhaal voor jong én oud. De zevenmijlslaarzen bestaan in alle maten!
Het verhaal nodigt ons uit om via beeldtaal te werken aan de diepere lagen. Iedere figuur of symbool uit het sprookje representeert een deel van onszelf. Doordat Adinda in haar hart voor elk personage (het elfje, de reus, de boze stiefmoeder…) liefde draagt, nodigt ze mensen uit om hun schaduwkanten te verkennen en te transformeren. In deze korte vorm van groepstherapie werken we elke middag met een eerder onbekend verhaal. Creatieve werkvormen en gesprekken laten toe om op een ontspannende manier de knopen uit jouw levensdraad te herspinnen. Vele oefeningen kun je individueel doen en delen doe je maar als je het zelf als passend ervaart.

Alexandra en Adinda werken zowel in de ochtend als in de middag samen en ondersteunen -op een veilige en deskundige manier – zowel de individuele als de groepsprocessen. Deze gepassioneerde vrouwen verbinden zich gedurende vijf dagen met de diepere stroom IN jou en nemen je mee op deze liefdevolle reis zodat bij jou ook deze verbinding ont-dekt wordt waardoor zelfliefde groeit.
Deze aangewakkerde kracht vloeit verder door naar verschillende belangrijke levensthema’s, waardoor je in een positieve spiraal terecht komt.


Ga jij mee op deze ’reis van meditatie en magie’?!!! Welkom op deze betoverende vijfdaagse 🪄“Adinda en Alexandra nemen je 5 dagen onder hun vleugels en dompelen je onder in de wondere wereld van meditaties en sprookjes. De combinatie is subliem, vult mekaar aan en beide dames bevatten een onuitputtelijke schat aan informatie. In de voormiddag leer je mediteren in al zijn aspecten en in de namiddag geven sprookjes diepere inzichten in wat er innerlijk leeft en beweegt in jou. Dit in combinatie met een opstelling, een creatieve activiteit…. De meditaties en sprookjes stromen vloeiend in mekaar over. Een absolute aanrader gegeven door 2 krachtige dames. Niet te missen!!!”  (Deelnemer november 2023) 

“De workshop was heel verrijkend. Alexandra en Adinda zijn heel lieve, warme, begripvolle en gepassioneerde professionals. Wat een mooie reis met een waaier aan begeleide meditaties en sprookjessessies. Een veilige groepsreis met heel veel individuele ruimte voor alle reisgenoten. Een steuntje en duwtje in de rug voor mij om het mediteren, de wijsheid van oude sprookjes en het speelse verder en opnieuw deel te laten uitmaken van mijn leven. Wat een mooi meditatief sprookjesavontuur!” (Deelnemer december 2023) 

“Dankzij deze opleiding heb ik geleerd om mijn geest beter onder controle te houden en in het moment aanwezig te zijn. Door regelmatig te oefenen merkte ik beter om te kunnen gaan met stress en voelde ik mij veerkrachtiger. De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei een grote aanbeveling. Voor mij was dit een positieve leerervaring en ik ben ervan overtuigd dit voor velen ook van onschatbare waarde kan zijn.” (Deelnemer december 2023)
 

Praktisch

De reeks bestaat uit 5 groepslessen, telkens van 9u30 tot 16u00.

Prijs : 125 euro per dag en eenmalig 20 euro voor het mapje met de cursus, in totaal 645 euro. Je bent ingeschreven wanneer je 400 euro overschrijft naar IBAN BE82736055193468. Tegen 3 maart vul je dan de 245 euro aan als afronding. Je mag ook de totale som in één keer overschrijven.

Water, koffie, thee, fruit en koekjes zijn inbegrepen. Elke deelnemer brengt een lunchpakket mee.

Je krijgt achteraf 50 euro van de mutualiteiten terug. (5 dagen = 5 ontvangstbewijzen van 125 euro klinische psychologie terugbetaling).

Plaatsen zijn beperkt tot 8 personen per reeks!!!

Module 1 in 2023:   20/10, 27/10, 17/11, 2/12, 15/12 (net afgelopen)

Module 1 in 2024:   22/3, 29/3, 19/4, 26/4, 03/5

CONTACTFORMULIER

Adinda Verbanck

Meer info vind je op : https://www.opverhaalkomen.eu/meditatie-en-magie


Alexandra Vandenbussche

Erkend klinisch psycholoog en zaakvoerder van Therapiehuis Zonneklaar. Meer info over mij en mijn therapiehuis vind je op de homepagina.

Contact

Roosstraat 14, 9700 Oudenaarde

De ingang is aan de zijkant naast de garage (witte trap).

Indien je met de auto komt, kan je op de oprit parkeren. Je kan ook bus 41 Oudenaarde/Zottegem nemen, halte Roosstraat (N46), nog 100 m.

psy@therapiehuiszonneklaar.be

Stuur een mail of vul het contactformulier hierboven in.
Gelieve bij afwezigheid ten laatste 48 uur op voorhand te verwittigen. Indien u niet tijdig annuleert, wordt de afspraak in rekening gebracht.