klinische psychotherapie en healing

We gaan samen op pad. Mijn uitdaging is dat jij uiteindelijk zelf van binnenuit de antwoorden op dagelijkse uitdagingen vindt. Je gaat na een sessie dan ook altijd zelf aan de slag: thuis, op school, op het werk, tijdens de boodschappen, op een feestje, … Natuurlijk komt innerlijk leiderschap niet automatisch. Vaak zijn er patronen, pijnlagen, angsten, overtuigingen uit het verleden, die ervoor zorgen dat de toegang tot je levenskompas en je talenten deels geblokkeerd is, als hoopjes stenen die in een rivier voor opstoppingen zorgen.

Tijdens een sessie wordt vertrokken vanuit jouw vraag. Je kan je verhaal brengen, op jouw manier, op jouw tempo. Als tochtgenoot ben ik aanwezig met mijn innerlijk weten en intuïtie. Via verschillende creatieve psychotherapeutische technieken trachten we samen inzicht te krijgen in jouw thema’s. Inzicht is als de zon. Dingen veranderen wanneer ze verlicht worden. Zo maken we de energiebanen weer stromend. Deze bevrijding zorgt dat nieuwe voedende gedachten en gevoelens in jou ter beschikking komen en nu als inspiratiebron jou van dienst kunnen zijn. Dit verruimt je keuzemogelijkheden naar de toekomst toe.

Soms is het nodig enkele technieken aan te leren om zo je energiebalans beter te beheren. Zo heb je minder het gevoel dat mensen of situaties je zomaar kunnen leegzuigen. Je geeft je grenzen beter aan en ervaart dat je alsmaar beter gecenterd blijft (ook in moeilijke situaties). Je staat steviger in het leven door deze zelfzorg. Deze liefdevolle kracht vloeit verder door naar verschillende belangrijke levensthema’s, alsof je in een positieve spiraal terecht komt.

       Voorbeelden van levensthema’s 

  • Stress, spanning, moeheid, angst- of paniekaanvallen, traumatische ervaringen, fobieën, faalangst, ...
  • Neerslachtigheid, verdriet, depressie, zich ongelukkig voelen, ...
  • Sociale problemen, familiale problemen, opvoedingsproblemen, pesten op school of op het werk, ...
  • Ingrijpende levensverandering zoals ervaringen van verlies en rouw, relatiebreuk, conflicten, ...
  • Vragen rond levensfase, identiteitscrisis, existentiële vragen, zinvragen, eenzaamheid, …
  • Persoonlijkheidsproblematiek, onzekerheid, zelftwijfel, laag zelfbeeld, ontevredenheid over jezelf, schaamte, gevoelens van schuld, ...
  • Lichamelijke klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak, verslaving, chronische vermoeidheid, …
  • Gedragsproblemen, agressie, partnergeweld, …
  • Hypersensitiviteit
  • ...

Praktisch

Een normale sessie duurt 60 minuten en kost 55 euro. De sessie wordt ter plekke betaald. Tracht gewoon op het juiste uur te komen want er is nog geen wachtzaal. De bel is beneden aan de witte trap (zijkant huis). Daar kom ik je ook halen. 

Maandag 9u00 - 15u15
Dinsdag 9u00 - 15u15
Woensdag Meditatieles
Donderdag 9u00 - 15u15
Vrijdag 9u00 - 19u00
Zaterdag 9u00 - 11u30
Zondag Gesloten

contactformulier